Михаела Филева и приятелят ѝ обиколиха приказни места

NetNews

Михаела Филева неведнъж е доказала, че е авантюрист по душа, а обиколките на земното кълбо са една от най-големите ѝ страсти, наред с музиката.

При всеки сгоден случай тя стяга багажа си и се отправя към някоя нова точка на географската карта, възползвайки се максимално от възможностите и преживяванията, които предлага тя. От почти две години вече изпълнителката на "Опасно близки" има верен спътник в своите приключения – половинката ѝ Стефан, с когото отново са поели към неизследвани от тях територии.

От началото на седмицата двамата се намират в Германия, където са на гости на свои приятели, с които са се запознали по време на миналогодишната си екскурзия до Африка. В първите дни на 2020 г. те отидоха до нос Кейп Пойнт, а по-късно се озоваха в Кейптаун, където видяха мемориала "Възприемане на свободата", издигнат в чест на покойния президент Нелсън Мандела година след смъртта му – през 2014 г., на един от плажовете в града. Очевидно по това време са срещнали новите си познати, които към днешна дата ги развеждат из част от забележителностите на страната с най-голямо население в Европейския съюз, пише сайтът Life.dir.bg.

View this post on Instagram

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva)

Бившата съдийка от "Гласът на България" спорели с последователите си в Instagram, че е силно впечатлена от една от шестнадесетте федерални провинции на държавата, а именно Саксония-Анхалт, чиято атмосфера е наистина неповторима. Подкрепяйки думите си с доказателства, Филева качи в социалната мрежа албум с шест кадъра, разкриващи интересните сгради с характерна архитектура из населените места в района.

"От три дни сме в Германия, на гости на едни страхотни сладури, с които се запознахме в Африка. Развеждат ни из чудесни стари немски градчета в планината Харц. Приказно е! Много любопитен район, част от Саксония-Анхалт, където се намира и първата столица на Германия. Местност, от която Братя Грим черпят вдъхновение за приказките си, родно място на Ото фон Бисмарк, Мартин Лутер и Ницше. Споделям ви малко красиви гледки", гласи посланието към публикацията ѝ, която към момента е харесана от над 8 хил. души.

"Добре дошла", веднага я приветства на немски език в коментарите Люси Дяковска, която прекара дълги години в Германия, а освен това бе част от популярната женска група "No Angels", представила навремето страната на Евровизия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Методи Андреев за ФАКТИ: Мълчанието за 38-те лица е престъпление спрямо обществото. Гешев ни връща при Тодор Живков ли?

Подписка с искането главният прокурор Иван Гешев да обяви публично имената на 38-те държавни служители – 27 магистрати и 11 висши чиновници, недекларирали своите банкови сметки и имоти в чужбина. Такава инициатива започна „Групата за натиск“, с подкрепата на „Демократична България“ и Инициатива „Правосъдие за всеки“. Така нареченият „Списък на […]