Мъжете на стриптийзьорките издадоха шокиращи неща

NetNews

Едва ли има човек, който не е гледал (на живо, по телевизията или онлайн) стриптийз. Щастливци са тези, на които половинките са им направили „частно шоу“.

Съпрузите на стриптийзьорките споделиха как се чувстват от амплоато на половинките им.

Винсент от Джърси Сити от САЩ казва, че не одобрява професията на съпругата си, но купищата пари, която тя изкарва им помагат да си плащат наема и месечните сметки, а също така и да живеят „като царе“, пише БЛИЦ.

Аарон, също женен за стриптийзьора, сподели, че доходите на съпругата му му позволяват да се посвети на отглеждането на децата им. „Мога да прекарвам цялото си време с децата си и всичко това, благодарение на нейните разголени танци. Тя работи, а аз почивам и се грижа за децата и домакинството“, казва той.

Хейли от Балтимор не се смущава, че съпругата му прави стриптийз: „Знам, че се съблича пред непознати мъже, но съм сигурен, че не прави нищо друго с тях. Също така съм сигурен, че каквито и неща да върши, то тя вечер се прибира у дома и си ляга до мен“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Христова: Новите мерки няма да имат ефект

Зам.-директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова смята, че новите по-меки мерки няма да имат съществен ефект. Тя призова хората да са разумни и да пазят себе си и близките си. Ива Христова отбеляза, че това-което върши работа в борбата с коронавируса, са по-строгите ограничения. […]