Мъжете не понасят тези 5 грешки на жените в секса

NetNews

Когато подхващате любовна игра с мъжа, когото желаете, трябва да сте внимателни и да не допускате някои елементарни грешки. Често пъти те могат да доведат до загуба на страстта, а оттам и до бъдеща раздяла. Никой не ви пречи да сбъдвате вашите фантазии, но не трябва да го правите егоистично и за сметка на мъжките потребности и желания. Учените стигнаха до извода, че жените редовно правят няколко грешки, докато правят секс, а мъжете не ги понасят. Те трябва да се научат да ги избягват, ако искат да са по-дълго време с любимия си човек.

1. Визуален контакт

Изкуственото и театрално гледане по-скоро дразни мъжете, отколкото да ги възбужда. Премигването с очите също не е жест, който би им подействал влудяващо. Ако сте жена, не трябва да гледате мъжа така както бихте гледали камера, която ви снима. Дръжте се по-естествено и не прекалявайте и не преигравайте със зрителния контакт.

2. Не използвайте ноктите си

Мъжът може един път да се похвали, че сте му надрали гърба от страст. Но ако това се превърне в нещо нормално е възможно да започне да го отблъсква. Не е нужно постоянно да причинявате болка на партньора си и да му оставяте белези и драскотини. Можете да бъдете по-нежни с него, той ще го усети. Ако мъжът ви сподели, че обича да изпитва болка, трябва внимателно да го обсъдите и да си знаете границите.

3. Не започвайте да правите секс, докато сте още суха

Няма нищо срамно да подсилите вашето овлажняване. Възбудата е различна всеки път и понякога жената има нужда от повече време, за да бъде предразположена към секс. Затова едно гелче би могло да свърши перфектна работа, за да може да е по-приятно и за двамата. В никакъв случай не започвайте да правите секс, докато сте още суха и невъзбудена. Това ще накара мъжът да се отдръпне и да си помисли, че не го възбуждате достатъчно.

4. Събличайте повечето си дрехи

Понякога страстта ви увлича и вие забравяте да махнете голяма част от дрехите си. По някое време това може да доведе неудобство и да прекъсне сексуалния ви романс. За да не стават такива сконфузни ситуации, най-добре се съблечете набързо и чак тогава да се отдадете на страстта. Или пък останете полуголи, за да има някаква по-голяма загадъчност и за да може партньорът да ви разсъблече сам. Частичната голота провокира въображението и е полезна.

5. Не се надценявайте

Недейте да подражавате на никого в еротичното си прелъстяване. Измислете някаква своя игра, а не заимствана от някой любовен филм. Не имитирайте други жени, а бъдете себе си. Мъжът ще го оцени подобаващо. Не правете нови експерименти със себе си и половинката, а заложете на това, което чувствате. Не е нужно да играете роли, защото сексът ще си загуба своето удоволствие. Действайте според това как реагира вашият партньор, пише Actualno.com.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

11 юли 1995 г. Клането в Сребреница

На днешния ден светът си спомня за кошмара в Босна и Херцеговина. На 11 юли 1995 година босненските сръбски сили нахлуват в Сребреница – град в защитената зона, охранявана от холандски мироопазващи сили на ООН. Жените, децата и възрастните са натоварени на автобуси и откарани извън града. 8 000 мъже […]