Мъж направи китара от скелета на чичо си (ВИДЕО)

NetNews

Читател на сайта metalsucks.net, нарекъл себе си с псевдонима Принц Полунощ, разказа пред изданието как е измайсторил функционираща китара от костите на чичо си. Племенникът от Тампа, Флорида решил да направи това в чест на чичо си Филип, защото именно той бил човекът, запалил го по тежката музика.

Филип починал млад при автомобилна катастрофа, но преди смъртта си заявил, че иска скелетът му да бъде дарен на местния университет, за да служи на целите на медицината и образованието. В един момент обаче от университета нямали полза от останките на мъжа и ги върнали на семейството му. Костите на мъжа били използвани в продължение на 20 години.

Семейството на Филип отказвало да го кремира, тъй като в родната му православна Гърция на това се гледало с недобро око. Не искали и да плащат такси на гробището, където се съхранявали останките на чичо Филип. Затова Принц Полунощ решил, че ще прибере останките от Гърция, за което дълги месеци водил тежка кореспонденция с гръцките власти, за да му изпратят кутията, в която те били съхранявани легално. След като ги получил младежът намерил най-добрия според него начин да почете паметта на чичо си, който го запалил по метъла.

"Реших да превърна чичо Филип в китара, което се оказа доста предизвикателно. Проведох дълго и подробно проучване как да направя китара от човешки скелет. Сега чичо Филип може да си забива цяла вечност. Така би искал той. Гордея се с това как му оказвам почит, как почитам живота му и влиянието му върху моя живот.", обяснява мъжът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето как би изглеждало новото ел. Audi комби

Последното попълнение в семейството на Audi, за което вече ви информирахме, бе представено късно снощи, като спортен електромобил с пробег от около 380 км. E-Tron GT и Е-Тron GT RS използват за база електрическото Porsche Taycan, като споделят почти всичко с изключение на дизайна в предната и задната част, където […]