Нели Рангелова и други БГ звезди възмутени от „Забраненото на шоу на Рачков“

NetNews

Вълна от недоволство в социалните мрежи предизвика последният излъчен епизод на "Забраненото шоу на Рачков“. Темата за силикона подразни голяма част от зрителите. Една от първите, които изрази недоволството си от излъченото в шоуто, бе естрадната певица Нели Рангелова.

"Рачков, мене ме е срам! А теб???"- с този въпрос в мрежата Нели скочи срещу сценария на предаването. Певицата обясни че няма нищо против Димитър Рачков като актьор, но сценарият бил неподходящ, пише plovdiv24.bg. "Не може един сериозен и отговорен човек да прави челна стойка с изкуствени гърди. Първото момиче гостенка, която беше шокираща (Андреа, известна като българското Барби) изобщо цялата заигравка с имплантите беше неподходяща. Нека не забравяме че импланти слагат и хора след операция от рак на гърдата. Там нещата са много лични и да се шегуват с такива теми ми дойде в повече. Всеки може да прави каквото реши и каквито иска корекции по себе си, но се обърна прекалено внимание“, казва Нели. Рангелова бе подкрепена и от други популярни личности, които без притеснение изразиха негативно мнение в мрежата. "Просто това е алчността на Магърдич. Направи две предавания в едно. Човек трябва да има чувство за мярка. Или уплашен от промените гледа да изкара още едни пари“, коментира певицата депутат Нона Йотова, която има стара вражда с Маги Халваджиян. Миналата година шоуто "Като две капки вода“ бе глобена по сигнал на Йотова. Самата тя бе участник в същия формат преди години. Певицата Мариана Попова, шоуменът Венци Мартинов, телевизионерът Милен Топалов подкрепиха думите на Нели. Българското Барби Андреа сподели, че участието ѝ в шоуто не било толкова скандално и не бива да се коментира толкова негативно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Екшън в Айтос! Дрогиран задигна автомобил

37-годишен айтозлия е задигнал "Тойота Аурис", с бургаска регистрация, собственост на 51-годишна айтозлийка, съобщиха от полицията. Колата е открадната от айтоската улица "Неофит Рилски", където е била спряна за престой с работещ двигател. След проведените незабавни заградителни мероприятия тойотата е спряна на изхода на Айтос – на КПП – Орловец. […]