Новият панелист на Гала ѝ спретна ужасен номер

NetNews

Най-новият панелист на Гала – чаровният голдън ретривър Рей, вече сътвори първия си гаф, след който обаче, мрежата прегря от коментари в негова полза.

Малкият четириног приятел на екипа на "На кафе", който много обича да си играе и на когото явно сега му никнат зъби, е решил, че обувките на Гала са перфектни за чесане на венци и игра.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Rey 🙂 (@reythegoldie1)

Неочакваната изненада на Рей накара Гала спешно да търси резервен чифт обувки, за да продължи изданието на предаването си, а последователите ѝ в социалните мрежи обсипаха с комплименти игривия четириног пакостник.

По всичко изглежда, че Рей тепърва ще разгръща потенциала на възможностите си, въпреки че още отсега се е превърнал във всеобщ любимец – не само на екипа, но и на зрителите на "На кафе".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ☕️ На Кафе (@nakafe_official)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Честваме Деня на Тракия. При падането на Одрин храбрец от Ямболско забива трибагреника на Султан Селим джамия

На днешния 26 март честваме Деня на Тракия, датата, на която българската армия превзема Одринската крепост по време на Балканската война. На 26 март (стар стил – 13 март) 1913 г., 29-ти пехотен Ямболски полк е в първия ешалон на атаката на Одринската крепост. Той е част от Втора българска […]