Нов обрат при Андреа и Кубрат Пулев?

NetNews

Любовната сага между Андреа и Кубрат Пулев отвори нова страница в момент, в който всички си мислеха, че вече е окончателно в миналото и на двамата. Да, ама не!

Оказва се, че поп фолк дивата и топ боксьорът отново са заедно и нещо повече – ще си правят бебе. Засега информацията няма потвърждение от нито един от двамата.

Наскоро певицата е била забелязана на консултации при един от най-известните специалисти по зачеване, като от известно време тя пие и специални добавки, пише "Марица". Според тиражирана информация раздялата между двамата е била именно защото не са успявали до момента да се разберат на тема свиване на семейно гнездо.

Изпълнителката, която на 23 януари отпразнува 34-ия си рожден ден, качи в профила си загадъчна снимка, на която е хванала космата мъжка ръка – и макар феновете ѝ да се съмняват, че това е ръката на Кубрат Пулев, Андреа засега мълчи по темата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тихановска: САЩ трябва да са по-смели срещу Лукашенко

Европейският съюз и САЩ трябва да са по-смели и по-силни в мерките си за прекратяване на спорното управление на беларуския президент Александър Лукашенко. Това каза опозиционната лидерка Светлана Тихановска, цитирана от "Ройтерс". В изказване на онлайн събитие, с участието на няколко външни министри на ЕС, Тихановска призова Евросъюза да ускори […]