Павел Глоба вещае тежки проблеми през май за тези зодии

NetNews

Вторият пролетен месец е вече в средата си, а много от нас чакат с нетърпение да разберат какво ще им поднесе следващият.

Според астрологът Павел Глоба май месец няма да дойде с кой знае колко положителни емоции, дори и градусите да се вдигнат и слънчевите дни да станат повече. Известният експерт разкри прогнозата си за месец май 2021 година. Той предупреди за големи опасности, които ще преобърнат живота на няколко зодии.

Козирог, Овен, Телец

Според астролога родените под тези знаци ще се влияят много от различни външни фактори. Те са в опасност през май. Според Глоба ги грози изкарването тежко на респираторно заболяване.

Рак, Скорпион, Риби

Представителите на водния елемент през май 2021 година ги очакват заболявания, свързани със зрителната и храносмилателна системи, както и на зъбите. Поради риска от нараняване Глоба препоръчва да избягват височини.

Дева Астрологът препоръчва Девите да бъдат много внимателни с огъня. Глоба предупреждава за опасност от сериозно изгаряне.

Лъв, Стрелец

Те ще са подложени на мощен психологически стрес през последния месец на пролетта. Важно е да избягвате конфликти не само на работното място, но и у дома. В началото на месец май Лъвовете ще имат проблеми в личния си живот заради работата.

Везни, Водолей, Близнаци

Представителите на въздушните елементи през май може да се сблъскат с проблеми в дихателната система. Хроничните заболявания при тях ще се обадят през втората половина на месец май.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Има такъв народ" с коментар за условията на БСП

БСП ще подкрепи за втори мандат кандидат президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Партията взе решението на първия си пленум след парламентарния вот, който ѝ отреди трето място. От „Дондуков“ 2 запазиха мълчание. Социалистите поставиха и пет условия за подкрепа на правителство, предложено от „Има такъв народ“, които на […]