Палава монахиня се заигра с 14-годишна

NetNews

Властите в Аржентина са задържали 64-годишна монахиня, обвинена в извършване на непристойни действия спрямо 14-годишно момиче в един от социалните домове на католическата църква в Буенос Айрес, пише novini.bg.

Адвокатът на обвиняемата потвърди в четвъртък, че клиентката му – "сестра Марина", е била задържана от полицията по подозрение в сексуално посегателство над малолетна.

Оттук-нататък трябва да видим накъде ще тръгнат събитията и дали ще се появят и други момичета от дома, които да свидетелстват срещу сестра Марина. Това ще е от фундаментално значение за предстоящия процес, заяви адвокатът на монахинята, цитиран от онлайн изданието "20minutos".

Той все пак призна, че очаква да се появят и други оплаквания от сексуално естество срещу клиентката му.

Местни медии съобщават, че непристойните действия са от 2020 г. и били извършени в един от социалните домове на Църквата и по-конкретно в кухнята, когато монахинята започнала да опипва 14-годишната обитателка на дома, а през определени периоди я наблюдавала, докато била гола.

От социалния дом, в който работи монахинята, изразиха своята безусловна подкрепа за нея и определиха като "истинска трагедия" да се подхвърлят подобни обвинения в публичното пространство без доказателства.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Има ли руска следа в инцидента с разбилия се МиГ-29?

Версиите са различни, като на този етап трябва да бъдат разгледани всички възможни. Затова призоваваме в разследването да бъдат привлечени също и съюзници и партньори! За това призовават от Атлантическия съвет на България. "В тази посока вече имаме лошия пример от взривовете във военните ни заводи през 2012, 2013 и […]