Помислиха секси модел за кукла (СНИМКИ)

NetNews

Модел на популярната марка Fashion Nova удиви потребителите на мрежата с визията си, съобщава в. "Daily Star".

Момичето на име Леми се снима в рекламна кампания, облечена в бански от две части с прозрачни презрамки в яркосин цвят, чиято горна част разкрива част от гърдите ѝ. Визията ѝ се допълва от високи сребърни ботуши, които я правят още по-нереална.

View this post on Instagram

A post shared by Lemy (@lemybeauty)

На публикувания кадър тя позира с дълга коса, която подхожда на тоалета, и с ярък грим. Публикацията има над 300 000 харесвания.

Отбелязва се, че цената на банския костюм се предлага в асортимента Fashion Nova в три цвята: розово, синьо и бежово.

В коментарите под публикуваната снимка потребителите са объркали момичето с кукла заради неестествените параметри на тялото. Според мнението на коментиращите, Леми има твърде тънка талия и прекалено широки бедра.

"Кълна се, че си помислих, че е кукла", "Има много странна фигура, изглежда неестествена", "Тя изобщо истински човек ли е?", "Прилича на кукла Барби", "Има несъразмерно тяло", изразяват мнение потребителите.

View this post on Instagram

A post shared by Lemy (@lemybeauty)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ДБ поиска от 46-ото НС закриване на специализираните съд и прокуратура

„Демократична България“ поиска и от 46-ото Народно събрание закриване на специализираните съдилища и прокуратури. Това се предвижда в законопроект за промени в Закона за съдебната власт, който обединението внесе в първия ден от работата на новия парламент. Вносители са Христо Иванов, Атанас Атанасов, Атанас Славов, Борислав Сандов и Надежда Йорданова. […]