Преслава се сприятели с Клои Кардашиян (СНИМКА)

NetNews

Целият клан Кардашиян-Дженър се е отправил на екзотична почивка, за да отпразнува рождения ден на дъщерята на Кайли, най-младата милиардерка на света – Сторми. Нито една от звездните сестри не пропусна да пусне по поне един кадър от пътешествието и да покаже екзотичните гледки.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Любопитното е обаче, че един от екзотичните фотоси на Клои Кардашиян коментира и родната поп фолк звезда Преслава, която пък е на романтична ваканция в Турция. Преслава пусна два стикера с надпис “top”, а Кардашиян побърза да ѝ отговори с четири сърца. Последва поредица от коментари от български фенове, а самата Преслава се похвали в свое стори с новото си приятелство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мария Габриел иска взаимодействие между образование, наука и иновации

Какво е необходимо за създаване на по-добри перспективи за развитие на кариерите на научните изследователи в Европа разисква днес българският еврокомисар Мария Габриел с министрите на науката на държавите членки на онлайн заседанието на Съвета по конкурентоспособност в Брюксел, провеждащ се в рамките на Португалското председателство на Съвета на ЕС. […]