Принц Уилям силно се притеснява за Хари, че ще прекали с нападките

NetNews

Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да развали още повече отношенията си с останалите членове на кралското семейство, съобщи Мейлонлайн. Приятел на принца споделил пред британския в."Мейл он сънди", че принц Уилям бил разочарован и "много загрижен" след поредните му публични изказвания за липсата на подкрепа в семейството за съпругата му Меган, когато тя имала проблеми с психичното здраве, пише БТА.

Принц Хари разкритикува семейството си по време на 95-минутния епизод на предаването "Аз, какъвто не можете да ме видите", което води с американската тв звезда Опра Уинфри по Епъл тв, макар че нападките не бяха толкова остри, както при предишните му публични изяви и особено в интервюто, което дадоха с Меган пред Уинфри през март, отбелязва изданието. Британският принц сподели, че той самият се срамува за начина, по който реагирал, когато съпругата му Меган му признала, че понякога мисли за самоубийство и обвини "системата", заради която точно в този момент трябвало да участва в публично събитие.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Страшна трагедия разтърси футбола: 19-годишен почина на футболния терен

Страшна трагедия разтърси футбола. Младият рефер Фернандо Алкарас Бернал почина на загрявката преди началото на мач, информира Футболната федерация на испанския регион Мурсия на профила си в „Туитър“. Инцидентът се е случил на 30 май. 19-годишният съдия е загубил съзнание на терена. Лекарските екипи на стадиона се опитали да го […]