Реакциите на мъжете, видели гола жена за първи път (18+)

NetNews

Не е тайна, че когато млад мъж види за първи път голо женско тяло, той може да бъде объркан. Интересно е какво точно си мисли. Един от потребителите на Reddit зададе въпроса: какво са почувствали или са си помислили мъжете, когато за първи път са видели гола жена? Отговорите са доста интересни, някои дори скандални.

"Срамните устни, въпреки името им, не бяха като устните на лицето. Мислех, че жените могат да ги движат", пише Gahrmengast.

„Като дете мислех, че са изцяло отпред. Винаги съм се притеснявал, че ерекцията ми няма да бъде перпендикулярна на тялото ми“, добавя DocSaysItsDainBramuj.

Оказа се, че много мъже като цяло имат доста странни представи за женското тяло.

„Бях изненадан колко невероятно мека и топла беше кожата й“, пише AnotherRichard827379.

„Гърдите бяха много по-разкошни, отколкото си мечтаех“, отговори JKnott1.

"Загубих девствеността си с момиче, чиито гърди изглеждаха с еднакъв размер, когато беше с дрехи. Когато се съблече, се оказа, че все пак едната е по-голяма от другата. Въпреки че не е толкова забележимо, ако не се вгледате внимателно … всички момичета, с които съм бил, имат гърди с различна форма. Винаги е толкова вълнуващо да откриваш уникални неща в хората", признава A_Prostitute

"Израснах в доста консервативно семейство и дълго време не знаех за съществуването на влагалището. Бях сигурен, че жените имат гърди и пишки", пише shuppy369.

"Не знаех, че стават доста горещи, когато и те са възбудени. Не знам защо никога не ми е минавало през ума и защо никога преди не съм го чувал, но си помислих: "Уау. Наистина ме изненада", отговаря Мохоубиец.

"Най-шокиращото нещо за мен беше осъзнаването, че космите на жените растат на същите места като на мъжете. Те са просто много фини и не толкова дебели. Момичетата имат коса, растяща по гърдите, корема, задните части, гърба и т.н. всички същите места като момчетата, но не се виждат", пише BlackWyvern162.

„Гърдите ѝ мълчаха, когато ги стиснах“, пошегува се Epsonabcdefg.

"Първият път, когато видях гола жена на живо, бях изненадан колко бързо полудях. Кълна се, че персонажът Джим от American Pie е историята на моя труден тийнейджърски живот", пише Magicmeatwagon./jenata.blitz.bg

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Локомотив (София) свали на земята съименниците си от Пловдив

Отборът на Локомотив София записа първа победа след завръщането си в българския елит, след като надделя над Локомотив Пловдив с минималното 1:0 в железничарското дерби за пръв път от над 6 години. Единственото попадение в срещата от втория кръг на efbet Лига реализира Раел Лолала още в петата минута. Двата […]