СкандаУ се подиграха с Петканови (ВИДЕО)

NetNews

Лъчо и Тото от СкандаУ пуснаха видео, озаглавено "Разделяме ли се", където двамата иронизират Даниел и Александра, опитвайки се да отговорят и на феновете си дали има скандал в дуото им.

След няколко минути трогателни слова, двамата започнаха да се смеят и заявиха, че няма как да се разделят, а това видео е било начин да покажат как се трупат бързи гледания в мрежата.

Припомняме ви, че преди месец на въпрос в ефира дали той и Тото са скарани, Лъчо отговори: "Да, той си купи апартамент на свое име". Това беше причината Петканови да пуснат 60-минутно видео във влога си, в което коментират семейните си проблеми, а именно факта, че тя купила апартамент на свое име, пише вестник "Телеграф".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отпуснаха милиони за ремонт на 100 метра стена от пътя Кричим – Девин

Министерски съвет отпусна днес средства за ремонт на подпорна стена на пътя Кричим -Девин, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация /ОА/ – Пловдив. Тя се срути през февруари тази година, което наложи спешното ѝ укрепване. Това е изключително важен път, който свързва двете области Пловдив и Смолян, уточняват в съобщението. […]