Софи Маринова не се спира, тръгна по участия с шина

NetNews

Софи Маринова тръгна по участия с шина на ръката. Ромката с мощен глас се появи с шинирана дясна ръка, прикрепена с шал през врата, на сцената в заведение в Благоевград. Ден по-рано Софи обяви причината за травмата си – паднала по време на снимки за реклама на шоуто „Като две капки вода”, в чийто последен сезон участваше.

Феновете обаче приеха с огромно недоверие обяснението ѝ. Все по-упорити са слуховете, че тя отново е станала жертва на побой от страна на половинката си Гринго. Както е известно, той редовно я шамаросва. През 2016 г. гласовитата певица официално призна, че Гринго, за когото по-късно се омъжи, ѝ посягал. Тогава Софи сподели, че проблемите с любимия ѝ започнали, като заживели заедно. „Побоища, тормози ме психически… А виждате, че той си е 2 метра, един път като ме удари и не мога да стана”, оплака се Софи тогава. В този момент на откровение певицата сподели още, че Гринго не харесвал начина ѝ на живот и бил много ревнив. Нападал я с обидни думи, както и физически.

„Скача и се бие. Все едно с мъж се бие… Ръката ми е счупена. 15 шева имам. Аз излъгах, че съм паднала в банята”, призна Софи и допълни, че инцидентът станал в Брюксел, където била на концерт на 8 март. „Вдига ме, хвърля ме, рита ме”, оплака се Софи. Тогава певицата даже спряла да ходи на участия, тъй като била стресирана.

Тази история веднага бе припомнена, когато преди дни се разчу, че Софи пак е с контузена ръка. Вероятно може би и затова певицата побърза да обясни какво се е случило, макар версията ѝ да звучи абсурдно. Претърпяла инцидент на снимачната площадка, по време на заснемането на рекламен клип за „Като две капки вода”, чийто пореден сезон приключи наскоро. За клипа Софи трябвало да прескочи диван, но не успяла. Спънала се и си контузила ръката. Била навехната. Затова се налага тя да е с шина няколко дни.

Сега обаче Софи не е отказвала изяви и продължава да весели феновете си. На последното си участие в Благоевград гласовитата певица пя с шинирана дясна ръка, прикрепена с шал около врата ѝ. Софи изглеждаше в доста добро настроение, напук на травмата. А в началото на миналата седмица тя спретна абитуриентски бал като сватба за сина си Лоренцо. На тържеството, на което присъстваха редица звезди от бранша, певицата и мъжът ѝ изглеждаха в добри отношения, вижда се и на клипчетата, които се появиха в социалната мрежа. Софи и Гринго, които вдигнаха сватба през пролетта на 2019 г., танцуваха и се веселяха с приятели и роднини. Маризът явно е бил после, защото Софи не носеше шина на дясната си ръка на пищното тържество, писа Уикенд.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

UEFA EURO 2020: Усман Дембеле е аут до края на Евро 2020

Нападателят на Барселона Усман Дембеле ще пропусне всички мачове на Франция до края на Евро 2020. Причината за това е контузията в коляното, която той получи по време на мача с Унгария. Дембеле тази сутрин е напуснал лагера на "петлите", след като изследванията са показали, че травмата му ще го […]