Типовете жени по време на секс

NetNews

Господарки

Не свързвайте господарките само с черни кожени дрехи, белезници и камшик. Този тип жени, просто, обичат да ръководят нещата по време на секс. За тях е важно да напътстват мъжете къде, какво и как се прави по време на любовна игра. А самата идея жената да доминира, докарва мъжете до още по-силна възбуда, пише dnesplus.bg.

Експериментаторки

Те са смели, разкрепостени и нямат абсолютно никакви задръжки. Падат си основно по бурния секс и са готови на всичко, за да задоволят максимално нуждите и желанията на мъжа да себе си. Готови са на всичко, за да открият нови точки стимулиращи удоволствието.

Мръсници

Това са истинските фурии в секса. Те са наясно, какво точно искат и как да го получат. Готови са да изпълняват всяка една мъжка фантазия независимо от мястото (в колата, асансьора, плажа, стълбите и т.н). Този тип жени са мечтата на всеки мъж.

Романтички

За романтичките сексът не е най-важното. Те искат прегръдки, целувки и гушкане вместо див секс. Все пак не ги подценявайте. Ако им дадете нужната любов и романтични моменти, сексът с тях ще е истинска експлозия от удоволствие.

Агресивни

Страстта на този тип дами ще накара всеки мъж да достигне до най-божествения оргазъм. Те обичат да експериментират на различни места. Освен това, при секса с тях винаги ще има диви викове, надрани гърбове и следи от зъби. Ако имате фантазии с белезници и камшици, такъв тип жена е идеална за вас.

Мързеливки

Тези жени обичат просто да се проснат по гръб с разперени крака и ръце и партньорът им да свърши цялата работа. Необходими са много усилия, за да успеете да изтръгнете стон от тях. Те са непоклатими и в прекия и в преносен смисъл на думата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Алваро Мората: Депресията е като да счупиш глезен

Испанският нападател на Ювентус Алваро Мората говори за опасността, която представлява депресията и други болестни психични състояния. "Не съм изпадал в депресия и се надявам никога да не изпадам, но съм бил много близо до това състояние. Смятам, че не се отдава необходимото внимание и значение на нея. Когато главата […]