Уилям е бесен на Меган, тревожи се за Кейт

NetNews

Принц Уилям е разтревожен за съпругата си Кейт Мидълтън и изпитва силен гняв след интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри, пише woman.bg.

Припомняме ви, че по време на продължителния разговор с легендарната водеща, херцогинята на Съсекс разказа, че грубо отношение от страна на Кейт я е довело до сълзи в дните преди сватбата ѝ. Повод за това признание бе дълго тиражираното твърдение в медиите, че Меган е разплакала Мидълтън. Маркъл се възползва от момента, за да сподели своята истина по случая, но е категорична, че няма да издава детайли около скандала ѝ с Кейт, тъй като двете са се помирили много отдавна. Херцогинята на Кеймбридж дори поднесла извинение с цветя и писмо.

Според източници в момента Уилям е изключително загрижен за любимата си и лесно може да бъде разгневен по темата, тъй като той приел обвиненията от Меган към Кейт много по-тежко, отколкото ако бяха адресирани към самия него.

Вече е известно и че през последните дни принцовете Уилям и Хари са провели телефонен разговор, който се оказал не бил особено продуктивен. Сега обаче херцогът на Кеймбирдж е разтревожен, тъй като подозира, че личната му комуникация с брат му може да излезе в американските медии. Говори се, че доверието между Меган и Хари и кралското семейство е пропукано и двете страни трудно биха могли да изгладят отношенията си.

Близки до кралския дворец твърдят, че Уилям изпитва съмнения, че всичко, което каже на брат си в момента, може да стигне до американските телевизии. За момента фамилията запазва мълчание, след като кралица Елизабет подписа официално становище по отношение на интервюто.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

20-годишен открадна пистолета на полицай от Варна, опита да го продаде

По искане на Районна прокуратура – Варна млад мъж, противозаконно отнел пистолет, е с мярка за неотклонение "Задържане под стража“, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 20-годишният Ц.С., привлечен като обвиняем от Районна прокуратура – Варна за кражбата на огнестрелно оръжие, извършена в условията на повторност, е с […]