Черната Златка потвърди: Сама съм

NetNews

„Разделих се с Кирил. Самa съм.“ Така Златка Димитрова потвърди cлyxoвeтe, че е скъсала с гаджето си, фитнес гypyтo Кирил Танев. От седмици в профила на Черната Златка няма никакви снимки с мачото, а последователите на силиконката се чудеха каква е причината за това.

Двойката се е разделила преди повече от месец. Златка не разкри какво е довело до краха на любовната ѝ авантюра с Кирил. Според слуховете тя е залитнала по друг мачо, ала Златка е категорична, че няма друг мъж е живота ѝ. И скоро няма ѝ да има.

„Доста дълго време ще бъда ама. В момента съм се фиксирала върху работата си, нови проекти и не на последно място – сина ми Миро. Детето ми е приоритет номер едно“, казва Черната Златка.

Димитрова отново е с разбито сърце и без половинка. Танев не приема раздалата тежко. Според думите на мачото връзката му със Златка вече се е изхабила и най-правилното решение е двамата да продължат по пътя си. „Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде", пише философски в социалната мрежа вече бившето гадже на Димитрова.

View this post on Instagram

A post shared by Zlatka Dimitrova (@zlatka_dimitrova_official)

Златка и Танев бяха заедно почти две години. Тъмнокосата изкусителка бе много влюбена във фитнес треньора. Тя вярвала, че най-сетне е открила правилния мъж. Още повече че наследникът на Злати – малкият Миро, харесвал много половинката на майка си, пише роден таблоид, цитиран от Новини.бг

Плеймейтката и инструкторът бяха неразделни. Постоянно споделяха свои снимки заедно, правеха си жестове. Преди няколко месеца изготвиха 12-седмично предизвикателство, в което извайваха телата на влюбени двойки. Кирил Танев и Златка Димитрова се запознават във фитнес залата и първоначално споделят само общата си страст към спорта. Няколко месеца по-късно между тях пламва искра, сближават се още повече, след като се опознават и се залюбват.

View this post on Instagram

A post shared by Zlatka Dimitrova (@zlatka_dimitrova_official)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Станчо Ставрев, водач на „Изправи се! Мутри вън!“ в Ямбол: зарадвахме дамите от града с цвете и хубава дума

Провокирани от прекрасната инициатива на община Ямбол да зарадваме дамите от града и региона с цвете и хубава дума, ние, момчетата от нашата листа, споделихме лалета и розите, които купихме с по – добрата част от човечеството. Случиха се хубави разговори, преживяхме вълнуващи емоции. Споделихме с дамите и брошурите с […]