Чужденец спаси непозната девойка от удавяне, влюби се в нея и… (СНИМКИ)

NetNews

Понякога историите от романтични филми, в които мъжът героично спасява непозната и след това се влюбва в нея, се превръщат в реалност. Или е обратното – животът вдъхновява романтиката на екрана.

Точно така се запознават и влюбват инструкторката по йога Нупур Гупта от Индия и финансовият съветник Атила Бошняк от Унгария, пише Good News Network.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Attila Gupta- Bosnyák (@attila.bosnyak)

През февруари 2019 г. Нупур плувала в океана, но силните вълни я завлекли и започнала да потъва. Туристът от Унгария Атила забелязал, че момичето е в беда, и се хвърлил да я спасява.

Въпреки че бил добър плувец, когато стигнал до младата жена, той осъзнал, че не може да ѝ помогне сам. Двамата доплували до най-близката скала, за да може момичето да се хване за нещо, а той се изкачил на скалата, за да намери помощ.

Когато Нупур най-накрая била изкарана на брега, Атила с облекчение рухнал на брега. Той не само бил много уморен от тежкото плуване, но и получил много синини и ожулвания, докато катерел скалата.

Инструкторката решила, че трябва да се погрижи за своя спасител. Тя изтичала до най-близкия магазин и се върнала с материали за първа помощ и шоколадов сладолед. След като обработила всички ожулвания, подала сладоледа на непознатия мъж.

Може би всичко било заради ефекта от шоколада, но точно в този момент Нупур и Атила усетили някаква искра помежду си. Те прекарали следващите няколко дни заедно.

Почивката им в Гоа обаче приключила и всеки трябвало да се върне към задълженията си. Атила стегнал куфарите си за Нидерландия, където живеел и работел, а Нупур – за родния си дом. Двамата обаче решили да рискуват, поддържайки отношения от разстояние с помощта на социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Attila Gupta- Bosnyák (@attila.bosnyak)

Няколко месеца по-късно те планирали нова съвместна почивка. Плановете им обаче се провалили, защото майката на Нупур се разболяла и се нуждаела от спешна мозъчна операция. Тогава Атила решил да отлети за Индия, за да подкрепи любимата си.

Веднага след като майка ѝ се възстановила, двамата се отправили на пътешествие. Влюбените посетили Дубай, Сърбия и Тайланд.

През септември 2019 г. Нупур получила виза и заминала за Нидерландия. Атила я завел в родината си, за да я запознае с родителите си.

А година след първата си среща, през март 2020 г., двамата сключили брак в бившето кметство на Хага Trouwlocatie Groenmarkt.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Attila Gupta- Bosnyák (@attila.bosnyak)

Между другото, те стават последната двойка, която се жени на това място преди пандемията.

Както всички останали хора по света, заради пандемията от коронавирус следващите месеци младоженците прекарват в изолация.

"Мисля, че това е отлично изпитание за една връзка. Ако можете да живеете с човек в продължение на месеци без интересни събития и забавления, освен тези, които може да измислите в апартамента си, ще съхраните щастието си и отношенията ви ще бъдат силни", казва Атила.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Attila Gupta- Bosnyák (@attila.bosnyak)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гуардиола: Във Висшата лига няма друг нападател като Агуеро

Серхио Агуеро е нападател като никой друг във Висшата лига на Англия и аржентинецът ще напусне Манчестър Сити с благодарността на феновете след изпълнено с трофеи и много незабравими спомени десетилетие, заяви Пеп Гуардиола на пресконференция днес. Агуеро има с екипа на Ман Сити 12 значими трофея, включително и първата […]