3 растения у дома привличат парите

NetNews

Домашните растения не са просто някаква украса на интериора и целта им не е просто да освежат дадено помещение. Някои от тях са символ на просперитет, финансово благополучие и късмет, информира jenata.blitz.bg.

Сред любителите на флората най-търсени са 3 вида растения, които носят богатство. Те могат да ви донесат истинско финансово благополучие и да се замогнете.

В следващите редове ще ви разкрием кои точно са те и как най-правилно и добре да ги отглеждате.

Сукулентно растение

То не се нуждае от често поливане, но пък ще ви се отблагодари с повече пари в джоба ви. Сукулентите са най-разнообразни на вид и изглеждат добре във всеки дом.

Красула

Много хора казват на това растение „Дървото на парите“. Има много разновидности и различни форми на листата. Тези, които искат да привлекат парите, трябва да изберат сорт със заоблени листа, досущ приличащи на монети.

За да привлечете богатството е добре да го засадите в червена, черна или зелена саксия. Препоръчително е да е керамична.

Замиокулкас

Смята се, че това растение значително може да повлияе на дебелината на портфейла ви. Има твърди тъмнозелени листа, които могат да достигнат до един метър. Растението понася рядко поливане и ниска влажност.

Някои хора му казват и доларово дърво. То сигнализира на собствениците си за появата на финансови средства чрез появата на ново листо. Ако започне да му расте кремообразно кочанче, значи може да сте сигурни в скорошното си финансово постъпление.

Трябва редовно да го почиствате от прах.

Други растения, които може да сложите в дома си, за да привлечете пари са здравец и папрат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Министърът на туризма: Интересът към зимните ни курорти е засилен

Наблюдава се засилен интерес към зимните ни курорти. Само за последната една седмица гостите, които са посетили Банско, са 7800 по данни на бизнеса. Най-голям е делът на румънските посетители – 3800 човека за една седмица, след това са българските, има интерес и от съседните страни – Сърбия, Гърция, Северна […]