5 женски недостатъка, които привличат мъжете

NetNews

Коя според вас е най-търсената и желана жена според мъжете? Може би в ума ви веднага се появява образа на едрогърда блондинка.

Ако попитате мъжете на какво първо обръщат внимание в една жена, сигурно повечето ще кажат гърдите, бедрата или усмивката. В действителност обаче представителите на силния пол са доста по-сложни от това.

Психолог обясни, че има няколко недостатъка в жените, които действат като истински афродизиак за богати и умни мъже. Те ги привличат като магнит, пише Флагман. Ето кои са те:

Неравномерни зъби

В повечето случаи брекетите са чудесно изобретение, но определено не всеки има перфектната усмивка. Много мъже намират за привлекателно жената да има например разстояние между предните два зъба или пък някой леко стърчащ зъб. Тези черти придават много чар на една жена, правят я да изглежда по естествено, но и по-мистериозна и загадъчна. Това е пример за дефект, който може да се възприеме като ефект.

Трапчинка на бузата

Знаете как при някои хора се появяват трапчинки по бузите им, когато се усмихнат. Според мъжете те правят лицето на една жена незабравимо и са също толкова запомнящи се, като бенката над устната на Мадона в младите ѝ години. Според статистика това дори може да породи по-голямо сексуално желание у умните и богати мъже, отколкото пищния бюст.

Неподчинение

Старомодният стереотип, че мъжете искат добра жена, която да ги слуша за всичко, постепенно умира. Все повече проучвания показват, че жените и мъжете предпочитат партньори, които имат собствено мнение и не се притесняват да нарушават правилата.

Дълги ръце

Мъжете намират дългите ръце за привлекателни, точно толкова колкото и дългите крака. Проучване на Университета в Нов Южен Уелс група мъже са гледали клипове на 96 жена на възраст между 20 и 49 години. След това те са дали оценка на видените представителки на нежния пол. Резултатите категорично показват, че жените с дълги ръце всеки път биват сочени за по-привлекателни. Размерът на ханша и талията им също се оказва много важен, както и теглото и ръстът им. Дължината на краката обаче не е повлияла толкова на оценката им.

Безпокойство

Експеримент показва, че невротичните жени са по-склонни да бъдат в дългосрочни връзки. Оказва се, че най-невротичните в изследването са имали 34% повече дълги връзки, когато са проявявали черти, свързани с нестабилност, тревожност или несигурност. Литературата за разликата между половете предполага, че средно жените са по-невротични от мъжете. Именно заради това някои мъже могат да тълкуват негативната емоционалност у половинката си, като женственост.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ливърпул "подлива вода" на Барселона за Депай

Ливърпул проявява интерес към нападателя на Лион Мемхис Депай, съобщава Марка. По този начин „марсисайдци“ могат да влязат в пряка конкуренция с Барселона, които гласят Депай за заместник на Лионел Меси, ако аржентинецът напусна клуба това лято каквито слухове има. Договорът на Депай с Лион изтича през лятото на 2021 […]