5 истории за изневяра, които ще ви накарат да се замислите

NetNews

Представяме ви няколко невероятни истории за изневяра, които някои хора са изпитали на гърба си. Някои от случаите са наистина покъртителни и са споделени от потребители на Buzzfeed в техен материал, цитиран от actualno.com.

1. "Хванах партньора си по време на парти в една стая с пет други мъже и две голи жени. Бяхме на парти в неговия апартамент и по някое време той просто изчезна. Намерих го в една от стаите в тази ситуация."

2. "Не отидох на работа, за да направя парти-изненада за моя бивш приятел. След това той ми изневери пред всички на партито с една жена от гостите. За да бъде още по-гадно, на следващия ден ме уволниха на работа, защото не бях предупредила, че ще отсъствам."

3. "Аз и моят приятел отидохме на гости за Коледа на наши приятели. Когато дойде да ме вземе в колата, имаше още едно момиче, с което се беше запознал преди броени дни. Когато го видях, започнах да треперя. Питах го дали е сериозен и той ми каза, че и тя има покана от домакините. Най-лошото от всичко беше, че тя беше пияна и раздърпана."

4. "Забременях, не беше планувано, но връзката ни вървеше наистина добре. Той обичаше да ходи по партита с приятели и често излизаше. Никога не съм била ревнива. След като родих, не можехме да сме интимно заедно за 30 дни, за да се възстановя. През това време той е свалил приложението Tinder и е отишъл на няколко срещи. Разбрах месеци след това като видях профила му."

5. "Първото ми гадже беше много сладък. Вярвах му на 100% и прекарвахме всеки уикенд заедно. Казваше, че работи, че е много зает през седмицата. Веднъж го чаках и не се появи. Каза, че е болен, но открих, че е отишъл на купон. Следващият уикенд отново не се появи и три дни по-късно скъса с мен със SMS с оправданието, че е бил зает да учи. По-късно разбрах, че докато сме били заедно ми е изневерявал с бившата си."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Реал Мадрид търси нов централен защитник в Португалия

Скаути на испанския гранд Реал Мадрид следят внимателно изявите на 21-годишния португалски защитник Давид Кармо, съобщава AS. Според испанското издание именно в лицето на 196-сантиметровия централен бранител на Брага "лос бланкос" виждат потенциален заместник на капитана Серхио Рамос, който на този етап не може да се споразумее с шампионите за […]