5 признака, че ви предстои женитба

NetNews

Предложението за брак е вълнуващ и незабравим момент в живота на влюбените двойки. Често дамите се оказват по-нетърпеливи в това отношение, докато мъжете обмислят внимателно всяка своя стъпка, пише Флагман.

Определено чакането на "подходящия" момент се оказва изключително изнервящо за жените. Това са 5-те сигурни знака, които издават, че той планира да ви предложи брак:

1. Не спира да говори за бъдещето

Ако той иска да ви предложи брак, със сигурност ще ви попита как си представяте бъдещето. Вашият любим вероятно иска да разбере какво мислите по въпросите, свързани с децата, дома и кариерата.

2. Изглежда по-напрегнат от обичайното

Предложението за брак е един от най-стресиращите моменти в живота на всеки мъж, така че подготовката за паметното събитие със сигурност го напряга. Освен повишената тревожност и нервност, ще забележите и други малки промени в поведението му. Вероятно той ще започне по-често да ви повтаря колко много ви обича и колко сте важна за него.

3. Той планира романтична почивка

Мъжете често правят предложения за брак по време на почивка. В крайна сметка има ли по-романтично място от залеза на плажа на някое райско кътче.

4. Той започва да отделя повече внимание на спестяванията си

Сватбата е скъпо удоволствие. Ако забележите промяна в навиците на любимия ви по отношение на спестяванията му, това може би означава, че той обмисля предложение за брак.

5. Запознава ви със семейството си

Знаете, че мъжете приемат сериозно жената до себе си, ако с гордост я представят на родителите си и на останалите си роднини.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Божков: Със Слави имахме интересен разговор преди да замина

"Преди да замина, със Слави започнахме интересен разговор за бъдещето на България в офиса ми." Това изненадващо признание направи във Фейсбук Васил Божков. "Поради стеклите се обстоятелства, предлагам да завършим този разговор публично. Готов съм да го проведем в рамките на следващата седмица", пише още намиращият се в Дубай бизнесмен, […]