5-те най-опасни и коварни жени според зодията

NetNews

Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях трябва да се страхуват не само мъжете, които в даден момент просто може да се окажат тяхна жертва, но и жените. Представителките на 5 знака не се спират пред нищо и действат, водени единствено от собствените си интереси. Те успяват с лекота да получат желаното, независимо от това дали обектът на техните желания е свободен или не, пише flagman.bg. Ето кои са тези зодии.

5-то място: Везни

Жените Везни са много хитри съблазнителки. Те полагат изключително много грижи за себе си и съвсем естествено винаги са заобиколени от много мъже. Но дамите Везни определено имат предпочитания към семейните господа. Вярно е, че ролята на любовница не ги устройва, но те искат да носят официален статут и го постигат с лекота. За съжаление, щастието им никога не е трайно.

4-то място: Козирог

Жените Козирог са изключително егоистични. Ако се влюбят в мъж, който има семейство, това няма да ги спре. И дори да се провалят, няма да се откажат от "жертвата" си – ще намерят начин да си отмъстят.

3-то място: Овен

Жената Овен е прекалено меркантилна. Тя се ръководи не от чувство на любов, а от желанието да си осигури материално благополучие. Но не бива да се отрича, че тя знае как да направи един мъж щастлив.

2-ро място: Водолей

Семейните мъже са като магнит за жената Водолей. Тя наистина се влюбва и се отдава изцяло на мъжа. Затова за нея не е трудно да го откъсне от семейството му. Подобни бракове се оказват доста силни.

Първо място: Лъв

Жените от зодия Лъв обичат конкуренцията в любовните отношения. За тях е много важно да отблъснат мъжа от друга жена – по този начин самочувствието им се повишава и те се чувстват като истински кралици. Но, за съжаление, жените от този знак не знаят как да изградят силни семейства.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Гълъбов: Очаквам да има много компромати в предизборната кампания

''Очаквам да има много компромати в предизборната кампания. Ако имаше желание за радикална промяна, трябваше да има политическа воля за смяна на курса. Такава, обаче няма. Това заяви политологът доц. Антоний Гълъбов в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз. ''Има тежък проблем от това как са подредени властите. Законодателната […]