6 идеи за бърз секс

NetNews

Ако се притеснявате, че често си мечтаете за "набързо", знайте, че не сте само вие, които се палите от идеята за бърз секс, когато разполагате само с няколко минути.

Съществуват много варианти за прекрасен секс „на крак“, макар да има няколко тънкости.

Ползвайте автомобила

Не сте го правили в кола? Винаги има начин да опитате. Ясно е, че е добре да паркирате някъде далеч от любопитни погледи, а после само се намествате, така че да ви е удобно и – напред!

Не се събличайте

За мъжете е ясно, че нещата в този аспект се случват лесно. За жените пък се случват… още по-лесно: тя може просто да излезе от дома с дълга рокля или пола (под която е „забравила“ да облече бельо), а в нужния момент да повдигне полите и да ги придържа с ръка (или направо да ги захапе). Дори и в началото на двамата да им се стори леко комична ситуацията, гарантирано ще пазят спомена много дълго време.

Вибратор за двама

Почти всяка секс играчка може да се използва за да достави удоволствие и на двамата. Например, той може с пениса си да докосва клитора ѝ, а тя да опре вибратор в члена му. Гарантирано е, че резултатът ще се усети и у двамата. Вариантът е много подходящ за бързо достигане до желаната ерекция (ако нея по неясни причини я няма) или жената да изживее оргазъм, без да се стига до проникване.

Опитайте някаква нова поза

Ако жената е отгоре, тя може да се опита да се извива повече, отколкото в „нормални“ условия. Да, това ще натовари мускулите ѝ, но за сметка на това ще изостри и усещанията ѝ. Изобщо, не се притеснявайте да експериментирате, защото понякога само леката промяна на ъгъла на проникване е достатъчна, за да предизвика нови усещания.

Правете го по-шумно

Стенания, хлъцвания и въздишки – всичко това по време на секс ни действа възбуждащо, но ако нещата трябва да се случват бързо, може да се добавят малко децибели. Няма нужда да се сдържате, ако ви се тананика или крещи от удоволствие! Освен това, не забравяйте, че по-дълбокото дишане подпомага жените за достигане до оргазъм.

Включете лубриканти в приключението

Бързият секс е подходящо „събитие“ за използването на лубрикант, особено ако до този момент не сте пробвали. Ако за плътски удоволствия разполагате само с няколко минути, жената едва ли ще „загрее“ до подходящи нива, така че помощ от смазваща течност винаги е добре дошла.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тиери Анри отново ще е част от щаба на Белгия

Френската футболна легенда Тиери Анри ще се завърне в треньорския щаб на Белгия за предстоящото Европейско първенство, обявиха от националния отбор на страната и добавиха, че бившият нападател "има недовършена работа". Анри бе помощник треньор в Белгия между 2016 и 2018 и бе с отбора на световното първенство в Русия, […]