9 неща, които отблъскват жените при орален секс

NetNews

1. Времето минава прекалено бавно. 3-4 минути им се струват като 30, докато са там долу. Това от друга страна е добре, защото дамите се мотивират да са по-добри, за да може това кратко време да стига на мъжа.

2. Не харесват, когато мъжът мърда таза си назад напред. Момчета, не правите секс и това изобщо не е приятно за дамите, пише dnesplus.bg.

3. Притесняват се, че ще повърнат всеки път, когато мъжът реши колко дълбоко да влезе. Мъже, просто не мърдайте и оставете тя да си свърши работата!

4. Нямат идея какво да правят със свободната си ръка. Ясно е, че тя се използва за игра с тестисите му, но дамите нямат идея дали това е приятно за мъжа.

5. Зъбите са най-големият им проблем. Жените винаги се страхуват да не одраскат или захапят пениса и като цяло си е доста трудна задача. Не обичат, когато нещо не им се получава, мъжът да продължава да настоява.

6. Повечето жени изобщо не разбират техниката „дълбоко гърло“. За тях не е приятно да ги гледат как се мъчат да не им призлее и да не се задавят. Просто не е за всеки.

7. Притесняват се да не би мъжът да не може да се сдържи и да свърши в близост до лицето им. За голяма част от дамите това е неприятен финал.

8. Миризмата там долу не винаги е такава, каквато им се иска. Ако тя отказва, не бутайте главата ѝ надолу, за да не ви засегне с истината.

9. Отблъскващо е, когато той издава смешни звуци, докато тя му доставя орално удоволствие.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Клоп: Убеден съм, че Ибрахима Конате ще се впише бързо в тима

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е изключително доволен от покупката на Ибрахима Конате от РБ Лайпциг за 36 милиона паунда. "Много съм доволен, че подсилихме състава си с футболист от толкова висока класа. Отдавна харесвам Ибрахима, още откакто се запознах с потенциала му. По това време той още […]