Любо Киров със специален гост на турнето си – Алма

NetNews

След двугодишна пауза музикалното пространство в България се активизира и концертната дейност отново се пробужда с пълни сили.

Един от най-обичаните изпълнители у нас – Любо Киров, продължава творческата си година с турне из страната, специален подарък за неговата публика. По време на четирите концерта той ще представи свои хитове и песни от новия си албум „Целуни ме“, който излезе през април.

Ярко начало в музикалната програма на всеки един от тях ще е кадифеният и вълнуващ глас на ALMA. Заедно със Стойчо Стоянов (китара), Стю Иванов (перкусии) и Магдалена Петрович (виолончело), тя ще изпълни акустични и нови версии на авторските си парчета (“Perfect”, “Close The Door”, “Don’t know”, “Far faraway” и др.), както и кавъри на големи хитове.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Томова даде сериозна битка на именита гъркиня (ВИДЕО)

Участието на Виктория Томова на Уимбълдън приключи, но българката трябва да си тръгне с високо вдигната глава, защото даде сериозна битка на световната №5 – Мария Сакари, въпреки поражението с 2:0 сета. В хода на целия мач имаше само два гейма, които завършиха на 0 точки. Двете си размениха по […]