Любо Пенев готви куп промени в ЦСКА за мача с Арда

NetNews

ЦСКА ще има много по-различно лице срещу Арда в понеделник. Това се налага заради проблемите в състава, отбелязва „Мач Телеграф“. С контузии при „червените“ са Брадли Мазику, Жеферсон, Жюл Кейта и Адалберто Паняранда, който на практика приключи престоя си в клуба.

Двата отбора наскоро играха на „Армията“, като Арда изравни от дузпа в последната минута. Сега обаче мачът ще е различен, а Любо Пенев ще запази козовете си за финала на купата на България, който е на 19 май.

Не е ясно как ще изглеждат „червените“ в понеделник вечерта, но със сигурност ще предпазят контузените, а могат да дадат почивка и на други футболисти, за да има ротация. Много вероятно е капитанът Тиаго Родригес да се върне зад нападателя за сметка на Федерико Варела, който може да почива в този мач. Не е ясно и кой ще започне по дясното крило. Фаворит изглежда националът Георги Йомов, но съвсем няма да е изненада, ако на тази позиция видим Джером Синклер, а Йомов пак да е на пейката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вицепрезидентът: Днес битката отново е за държавност и за свободата да избираш бъдещето си

„Априлската епопея не е само текст от историята, а послание за бъдещето. Преди 145 години борбата беше срещу робството, оковало свободата. От пепелищата на Клисура, Батак, Перущица, Панагюрище и редица български селища възкръсна нашата национална идентичност, назовахме се народ с история и бъдеще. Днес отново битката е за държавност, за […]