Майка и син опитали да подкупят полицаи в Димитровград

NetNews

28-годишен мъж от благоевградското село Хвощяне е с мярка на задържане до 24 часа в ареста на управлението в Димитровград за опит за подкуп на полицаи, съобщи ОД на МВР-Хасково. Вчера в 3,30 часа на улица "Хасковска" автопатрул от РУ-Димитровград е спрял за проверка лек автомобил, шофиран от младежа.

При проверката установено нарушение на Закона за движение по пътищата. Униформените са пристъпили към съставяне на акт за неплатени глоби и тогава шофьорът оставил банкнота от 20 лева в служебната кола. Същото действие предприела и 48-годишната майка на водача, возеща се в колата. Тя също подхвърлила банкнота от 20 лева на стоящия в колата полицай.

Последвало задържане на водача до 24 часа по образуваното досъдебно производство, уточниха от полицията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Радев: Северна Македония да зачита правата на гражданите, изразяващи българска идентичност

Напредъкът на Република Северна Македония /РСМ/ към пълноправно членство в Европейския съюз е стратегическа цел за България. Нейната реализация обаче зависи от готовността и политическата воля на югозападната ни съседка за изпълнение на критериите за членство в ЕС и зачитане на правата на гражданите, които открито изявяват българската си национална […]