Макларън с входящ трансфер от Челси

NetNews

Летният трансферен прозорец във футбола затвори в края на месец август, но това не попречи на тима на Макларън във Формула 1 да направи входящ трансфер от отбора на Челси.

Въпросният трансфер включва Стийв Аткинс, който през последните 14 години работи в клуба от Лондон, последно на позицията директор по комуникациите. В Уокинг той ще заеме същата позиция, а неговата визитка и преди престоя в Челси е доста богата, предава sportal.bg.

Той е работил в британското посолство във Вашингтон в един изключително турбулентен период, който включва войната в Косово, 11 септември и военните операции в Афганистан и Ирак.

От 2016 година насам Аткинс попада в топ 10 на най-влиятелните хора в света на спорта и развлечението в класацията на PR Week’s Power Book.

„Комуникацията никога не е била по-важна, отколкото сега, когато ние се опитваме да реализираме нашите планове за растеж. Стийв е фантастичен лидер, който носи със себе си богат опит в комуникациите от света на спорта, а и извън него. Това ще бъде важно за нас при навигирането на различни препятствия в близко и далечно бъдеще. Той се е доказал в едни много тежки условия. Знам, че той ще пасне перфектно в отбора и нямам търпение да го приветствам в Макларън“, заяви изпълнителният директор на британския тим Зак Браун.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тайфун взе жертва в Япония

Тайфунът Талас се приближи днес до бреговете на Япония, предизвиквайки проливни дъждове и свлачища, които взеха една жертва и оставиха няколко ранени само седмица след друг циклон, отнел живота на четирима души, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Мъж на около 40 години загина в град Какегава, префектура Шидзуока, след […]