Манди Мур стана майка (СНИМКИ)

NetNews

Актрисата Манди Мур стана майка. Тя и съпругът ѝ Тейлър Голдсмит, посрещнаха първотото си дете – момченце, съобщи NBC News.

36-годишната звезда от "Това сме ние" съобщи щастливата новина в Instagram във вторник, разкривайки, че бебето се казва Огъст Харисън Голдсмит.

View this post on Instagram

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

"Гюс е тук", написа Манди Мур до снимка на малчугана, която сподели с последователите си в Instagram.

"Нашето сладко момче, Огъст Харисън Голдсмит. Той беше точен и пристигна точно на определената дата, за радост на родителите си. Бяхме готови да се влюбим по всякакви чисто нови начини, но това надхвърля всичко, което бихме могли някога да си представяме", продължава с обяснението актрисата.

View this post on Instagram

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Съпругът на Манди Мур – Тейлър Голдсмит е музикант. Двамата сключиха брак през 2018 г. През септември миналата година актрисата обяви, че е бременна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Репортерка на "Господарите" подложена на сексуален тормоз

Репортерът на gospodari.com Виктория Симеонова се превърна в мишена на грозни атаки заради работата си по разследване, показващо мащабни финансови злоупотреби. Снимки от личния ѝ профил в социалните мрежи, както и телефонният ѝ номер бяха публикувани в сайтове за платени сексуални услуги, вследствие на което от дни получава и нецензурни […]