Манол Генов похвали състава на служебното правителство

NetNews

„Съставът на служебното правителство изглежда много добре. Хората го натоварват с много очаквания и много работа, която трябва да свършат ресорните министри, но най-важното е да се подготвят изборите”. Такова мнение изрази Манол Генов в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов". „Едно служебно правителство трябва да продължи нормалния ритъм на целия обществен, икономически и политически живот на страната”, каза още той. И допълни: „Нека припомним и оценката за служебното правителство на Бойко Борисов – той доста го похвали за експертизата и за присъствието на хора от различни политически партии”.

„БСП ще се обърне отново към българските избиратели, за да отиде там, където ѝ се полага. Видяхме грешките си, учим се от тях и сме готови за по-добър резултат на предстоящите избори”, каза още Генов.

„БСП трябва да излезе от моментната ситуация, в която се намира”, категоричен бе Генов.

Той обясни, че следващата събота отново ще има Национален съвет, на който ще бъде предложено ново Изпълнително бюро и ще бъдат разгледани водачите на листи и местата за гражданските квоти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Израел да гарантира сигурността на журналистите

Белият дом "директно" напомни на Израел, че негова "върховна отговорност" е да гарантира сигурността на журналистите, след като израелски въздушен удар разруши сграда в Газа с офиси на медии. "Комуникирахме директно на израелците, че гарантирането на безопасността на журналистите и независимите медии е върховна отговорност", написа Джен Саки в социалната […]