Манчестър Сити дава Жезус на Тотнъм в опит да привлече Кейн

NetNews

Габриел Жезус може да стане част от опитите на Манчестър Сити да вземе Хари Кейн. Смята се, че 24-годишният бразилец е обект на интерес от Тотнъм. Той е оценяван на 70 млн. паунда от "гражданите", което значително ще намали цената на Хари Кейн. Очаква се английският национал да напусне "шпорите" през лятото.

От друга страна, Пеп Гуардола може и да не желае да се раздели с втори нападател, след като Серхио Агуеро напуска "Етихад".

Нидерландският национал Нейтън Аке също може да влезе в сделката. Той не успя да се наложи в състава през сезона. За да стане ясна пълната картина обаче, Тотнъм трябва да назначи нов мениджър. Нищо чудо Хари Кейн да остане, ако наистина Маурисио Почетино се завърне начело на тима.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Седмичен културен календар на Ямбол 31 май – 6 юни

31 май, понеделник „Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!“-изложба с материали от фонда на РБ „Г. С. Раковски“, по случай 145 години от гибелта на големия български поет и революционер Христо Ботев. Място: Регионална библиотека „Г. С. Раковски“, отдел-читалня,ет.3. Организатор: Регионална Библиотека „Г. С. Раковски“ Вход: […]