Манчестър Сити си хареса новооткрита звезда от „Бундестима“

NetNews

Манчестър Сити ще направи опит, за да привлече левия бранител на германския национален отбор – Давид Раум, по информация на 90min.

24-годишният защитник блесна ярко през изминалия сезон с екипа на Хофенхайм в Първа Бундеслига и логично си спечели повиквателна от селекционера на „Бундестима“ – Ханзи Флик.

Интересът на „гражданите“ е възникнал в следствие на любопитството на „Хофе“ към техен играч. Германският клуб се интересува от услугите на Ко Итакура, който игра в Шалке 04 през изминалата кампания под наем. Не е изключено двете страни да си стиснат ръцете за размяна, макар японецът да играе в центъра на защитата и далеч да не впечатлява толкова с играта си, колкото Раум.

Пеп Гуардиола пострада доста през миналата кампания от липсата на достатъчно класни фигури по двата бека, като това наложи Жоао Кансело да оперира и от двете страни при нужда. Също така испанецът се готви да продаде Олександър Зинченко на Арсенал и така още повече да оголи левия си фланг.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ИКЕА закрива фабрики и съкращава работни места в Русия

Шведската компания ИКЕА (IKEA) обяви, че ще закрие фабрики, ще затвори офиси и ще съкрати почти всички от работещите за нея 15 000 души, предаде Ройтерс. „За съжаление ситуацията не се подобрява, а опустошителната война продължава. Бизнесите и веригите на доставки по целия свят са сериозно засегнати и не виждаме […]