Манчестър Сити ще сменя Агуеро с Лукаку

NetNews

Ромелу Лукаку ще е голямата трансферна цел на Манчестър Сити през следващото лято, твърди "The Athletic". На "Етихад" изглежда са взели решение да се разделят със Серхио Агуеро и да му търсят класен заместник, като на първо място в списъка е именно белгийският таран на Интер.

Доскоро се смяташе, че основната трансферна цел на Сити е Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, но "Гражданите" са останали шокирани от високите финансови претенции на французина и са се отказали от неговото привличане. Сред набелязаните цели от шефовете на клуба са и Ерлинг Холанд, Хари Кейн и Лаутаро Мартинес, но последните информации са, че именно Лукаку е най-желан от всичките изброени.

27-годишният белгиец има опит по терените в Англия, където носи екипа на градския съперник на Манчестър Юнайтед. На "Олд Трафорд" той игра два сезона, като отбеляза 42 гола в 96 мача.

В Интер обаче Лукаку разгърна пълния си потенциал и от клуба със сигурност няма да искат да се разделят лесно с него. От друга страна обаче "нерадзурите" имат доста сериозни финансови проблеми и това може и да ги принуди да продадат белгиеца през лятото, за да покрият дълговете си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бивша звезда на Славия вкара първия си гол в Унгария

Бившият капитан на Славия Янис Карабельов реализира дебютния си гол в Унгария. От зимата халфът се състезава в отбора на Кишварда. Карабельов се разписа при успеха на своя тим с 6:1 над Залаегерсег. Той вкара втория гол за тима си в 23-ата минута. За последната година и половина Янис записа […]