Манчестър Юнайтед намери заместник на Роналдо

NetNews

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля да привлече нападателя на Монако Уисам Бен Йедер като заместник на Кристиано Роналдо. Легендарният португалец и петкратен носител на „Златната топка“, разтърси клуба миналия уикенд, след като обяви, че иска да напусне.

37-годишният Роналдо не се завърна за началото на предсезонната подготовка в понеделник, тъй като получи допълнителна почивка поради „семейни причини“. Вместо това той беше забелязан на националната тренировъчна база на националния отбор на Португалия в Лисабон. Той няма да бъде част и от турнето на „червените дяволи“ в Азия и Австралия.

Сега „Media Foot Marseille“ твърди, че в Юнайтед се интересуват от Бен Йедер, към когото запитване има и от Уулвърхемптън. 31-годишният френски национал е в чудесна форма за Монако след пристигането си от Севиля през 2019 година. Той отбеляза 55 гола в последните две кампании и има общо 73 гола в 124 изяви.

От 2010 година насам Бен Йедер има 164 гола и 50 асистенции в общо 347 мача. За сравнение Роналдо е отбелязал 384 гола в 391 изяви за същия период.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Рускитe политици реагираха на убийството на Шиндзо Абе

Президентът на Русия Владимир Путин, заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, прессекретарят на президента Дмитрий Песков, членове на Съвета на федерацията и Държавната дума изразиха съболезнования за смъртта на бившия японски премиер Шиндзо Абе, който в петък, 8 юли, по време на изборно събитие в града Нара […]