Манчестър Юнайтед се интересува от световен шампион в лагера на Челси

NetNews

Манчестър Юнайтед е на прага на сериозно преструктуриране през лятото, след като Ерик тен Хаг официално поеме клуба, а това минава през задължителни кадрови промени с оглед кошмарната игра на тима през почти целия сезон. Mirror твърди, че една от опциите за халфовата линия на „червените дяволи“ е световният шампион от лагера на Челси – Н’Голо Канте.

31-годишният французин все по-често остава на резервната скамейка за „сините“ при Томас Тухел за сметка на Матео Ковачич, но немалко анализатори смятат, че това лишава отбора му от енергията, която винаги е носил на отборите си Канте.

Юнайтед междувременно страдат точно от липсата на хора, които са способни да тичат в хода на целия мач, но в същото време да притежават нужната техника, за да влияят върху играта в предни позиции.

Скот МакТомини, Фред и Неманя Матич отстъпват категорично на Н’Голо Канте по отношение на дрибъла, а в дефанзивен план единственото им предимство пред него е ръстът.

Французинът има договор на „Стамфорд Бридж“ до 2023 г., което означава, че цената му няма да е чак толкова висока, колкото бе преди година или две, но все пак се очертава да бъде над €40 млн.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Милтенова: Парите от тол системата ги няма, искаме одит

„От началото на протестите чуваме само какво не може да се направи, а не какво може. Вече почти месец нямаме комуникация с държавата, има само провокативно отношение. Исканията ни са за всички български граждани“. Това каза пред БНР Магдалена Милтенова, председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи. По думите ѝ един […]