Манчестър Юнайтед с нов знаменит обрат във Висшата лига

NetNews

Манчестър Юнайтед спечели оказалото се доста тежко гостуване на Уест Хем в двубоя между двата тима от 11-ия кръг на Висшата лига.

"Чуковете" поведоха в резултата, удариха и греда, бе им отменено попадение, но след това допуснаха три попадения във вратата си и отстъпиха с 1:3.

В тяхна полза се разписа Томаш Сучек. За гостите вкараха Погба, Грийнууд и Рашфорд.

Припомняме, че през изминалия кръг Манчестър Юнайтед също направи обрат, и то от 0:2 до 3:2 срещу Саутхемптън.

За първи път от март месец насам, на стадиона бяха допуснати домакински привърженици. Техният брой не трябваше да надвишава 2000 души, като това правило бе спазено.

Сучек вкара единственото попадение за първите 45 минути, разписвайки се 7 минути преди почивката.

Преди това гол в полза на лондончани бе отменен, заради засада, а се стигна и до удар в гредата на Форналс, след който топката се върна щастливо в ръцете на вратаря на гостуващия тим.

В 65-ата минута Погба получи чудесно подаване от Фернандеш и не сгреши от близка дистанция, разписвайки се за 1:1 и на практика връщайки тима си в битката.

Само 3 минути след това Грийнууд бе изпуснат от защитата на домакините и от близка дистанция вкара за 2:1.

Дванадесет минути преди изтичането на редовното време Маркъс Рашфорд получи пас като по конец от Мата и технично прехвърли излезлия да го пресрещне Фабиански за крайното 3:1.

Така Юнайтед има с точка повече от градския съперник Сити, измествайки го от четвъртата позиция в подреждането. В следващия кръг на Манчестър Юнайтед предстои именно дербито с Манчестър Сити.

"Чуковете" остават под номер 6.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Атлетико Мадрид излезе начело В Ла Лига след нова победа със суха мрежа

Атлетико Мадрид излезе начело в Ла Лига, след като победи тима на Валядолид с 2:0 като домакин в мач от 12-ия кръг на испанския шампионат. Головете за ''дюшекчиите'' вкараха Тома Лемар в 56-ата минута и Маркос Йоренте в 72-ата минута. Въпреки превъзходството си през първата част, мадридчани не съумяха да […]