Ман Юнайтед катастрофира: Брайтън разпердушини Роналдо и компания

NetNews

Брайтън буквално разгроми Манчестър Юнайтед с резултат 4:0 в в мач от 36-ия кръг на Висшата лига. Кайседо откри в 15-а минута. Марк Кукурея удвои аванса на тима си в 49-а минута. Паскал Грос и Леандро Тросар направиха резултата 4:0, а гостите не намираха никакво противодействие. „Червените дяволи“ така и не успяха да се отчетат дори с едно попадения в мача.

„Чайките“ започнаха далеч по-добре мача и успяха да поведат. След центриране от ъглов удар топката беше изчистена, но Мойзес Кайседо я овладя и стреля от 25 метра и разстреля Де Хеа за 1:0.

Гостите пробваха да отговорят. Хуан Мата успя да намери място да стреля, но се получи рикошет и топката излезе в ъглов удар.

Четири минути преди края на полувремето Брайтън можеше да вкара още веднъж. След грешка на Рафаел Варан, който се опита да върне към Де Хеа, Дани Уелбек пробва да прехвърли вратаря, но пропусна целта.

В началото на второто полувреме „чайките“ успяха да удвоят аванса си. След изпълнение на тъч топката стигна до Тросар, който върна към Кукурея, а той успя да разстреля Де Хеа с много мощен удар от около 15 метра разстояние.

Наказателната акция на домакините продължи. В 57-а минута Паскал Грос успя да се възползва от подаване на Тросар, за да направи резултата 3:0.

Само три минути по-късно нещата станаха още по-трагични за гостите. Тросар успя да добута топката в мрежата на Де Хеа, а след намесата на ВАР беше потвърдено, че той не игра с ръка.

15 минути преди края на мача Единсон Кавани си помисли, че е намалил резултат след ъглов удар, но се оказа, че има нарушение от негова страна.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ако се събуждате през нощта, вие сте...

Най-вероятно ви се е случвало да се събудите през нощта и след това да не можете да заспите отново. Това усещане е меко казано раздразнително. Традиционната китайска медицина казва, че причините, заради които човек се събужда през нощта, рядко са „лош или неспокоен сън”, а говорят за нещо по-дълбоко, пише […]