Ман Юнайтед маха трима бранители

NetNews

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята да продаде трима от своите централни бранители, след като Лисандро Мартинес бъде официално трансфериран. Набелязаните са Ерик Баи, Фил Джоунс и Аксел Туанзебе.

Твърди се, че трансферът на 24-годишния бранител на Аякс е завършен, а сумата по привличането му е 54 млн. евро. Мартинес прекара 3 сезона под ръководството на новия мениджър на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг в Амстердам.

Туанзебе и Джоунс са от сигурните напускащи „Олд Трафорд“, защото не влизат в сметките на Тен Хаг. В момента и двамата тренират с дубъла на манчестърския тим.Бъдещето на Ерик Баи ще бъде решено, на база представянията му през лятната подготовка. Той направи добро впечатление в първата контрола на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул в Банкок.

Централните защитници, с които разполага Ерик тен Хаг в момента, са Хари Магуайър, Рафаел Варан, Виктор Линдельоф и Ерик Баи. Към тази група ще се присъедини новото попълнение Лисандро Мартинес.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Липсва лекарство за диабет, използвало се свободно за отслабване

Нова мода за отслабване с лекарство за диабетици създаде липсата му, алармират пациенти и фармацевти. 59-годишният Величко Величков страда от диабет тип 2. Предписано му е лечение с „Оземпик“ – инжекция, която се бие в корема четири пъти в месеца и се покрива от Здравната каса. Лекарството обаче липсва в […]