Марешки поиска спиране на сделките с военни имоти

NetNews

Предвид появили се публикации в медиите за разпродажба на имоти на Министерството на отбраната на безценица, в последния момент преди края на мандата на правителството, лидерът на ВОЛЯ настоя за мораториум върху тях. Парламентарната група ще поиска и извънредно заседание на Народното събрание. Това посочват от партията в прессъобщение, изпратено до медиите.

„Явно отново наблюдаваме стара порочна традиция. Политици, които нямат шанс за новия парламент, на тръгване от властта, да раздават за жълти стотинки ценно държавно имущество. Ако всичко това е вярно, трябва не само мораториум, но и да се потърси съответната отговорност“, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. От ВОЛЯ са категорични, че всякакви сделки трябва да бъдат спрени до избирането на 45-то Народно събрание и ново правителство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изпълкомът разисква без изпадащи отбори в efbet Лига и 16 тима в елита от новия сезон

Вариантът без изпадащи отбори от efbet Лига и отпадане на плейофите се дискутира все по-сериозно и дори предстои да бъде разискван в БФС. Ботев (Враца) е отправил предложение до футболната централа, което ще бъде разгледано в понеделник, съобщава БЛИЦ. Тогава ще се проведе заседание на Изпълнителния комитет – от 14:00 […]