Марешки: Явно не е дошло времето на професионализма и почтеността

NetNews

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки направи първия си коментар след изборния ден, като благодари на всички, които са го подкрепили и подчерта, че явно още не е дошло времето за професионализма, почтеността и прагматичността в политиката.

Той е категоричен, че остава антисистемен политик.

„Благодаря на всички членове и симпатизанти на ВОЛЯ, както и на коалиционните ни партньори, на всички българи, които ни подкрепиха на вчерашните избори! Знам, че работихте всеотдайно за каузата в България хората да живеят по-богато и по-щастливо, да не бъдат повече ограбвани и лъгани. Резултатът обаче показва, че тези, които искат това да се случи, все още са малко.

Явно ще трябва да минат още години, за да паднат още политически маски и да дойде времето на прагматичните родолюбци. Направихме позитивна и отличаваща се кампания. Няма българин, до когото да не достигнаха нашите основни мерки в програмата. Очевидно, мотивът за гласуване на хората е бил друг – не повишаването на стандарта на живот в страната, не спирането на грабежите, а желанието да накажат някого. Хората гласуваха „срещу”, а не „за”. Но алтернативата я няма в новоизбрания парламент”, каза лидерът на ВОЛЯ.

Веселин Марешки бе категоричен, че започва битката отначало.

"Всички избрани, по един или друг начин, открито или задкулисно, са обслужвали статуквото и системата. Това е волята на народа. Каквото си е избрал, това ще бъде. Ние ще продължим да отстояваме нашата кауза, защото сме убедени, че сме прави и че носим друг стил в политиката, който е много по-добър за българите и страната", каза още той.

В партията ще направят нужния анализ на резултатите и ще решат как да продължат напред.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Верижна катастрофа между камион, лек автомобил и микробус в Русе

Верижна катастрофа между камион, лек автомобил и микробус е станала в Русе, предаде БНТ. При инцидента са пострадали мъж на 24 години и 21-годишната му спътничка. И двамата са били откарани в болница с леки наранявания. Тежкотоварният камион с шуменска регистрация е идвал откъм Разград. На кръстовището между бул. “Христо […]