Мариана Попова е с COVID-19, обвини Лили Иванова и футбола

NetNews

Новата вълна от коронавирус е в своя пик, казват медиците, а този път вирусът не подмина певицата Мариана Попова и семейството ѝ. Състоянието на певицата е тежко, а тя е най-притеснена за дъщеря си Екатерина, която също е с положителен тест, съобщи самата тя в социалните мрежи.

Попова изля мъката си във Фейсбук и изрази възмущението си от Лили Иванова и любимите български отбори "Левски" и "ЦСКА", пише Шоу Блиц. Категорично заяви, че само да оцелее след тази тежка болест и ще напусне завинаги България. Постът ѝ бе изтри по-късно, тъй като темата очаквано разпали всевъзможни дебати за ваксините, боледуването и изобщо съществуването на вируса.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България Левски и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази", написа Мариана Попова в личния си профил във Фейсбук.

Коментарите под поста не са от най-дружелюбните и Мариана реши да коригира написаното. Тя постна две снимки – на публиката от концерта на Лили Иванова и на тази от футболен мач и написа лаконичко: "Личен избор! Отдавна знам, че няма смисъл".

Нейни последователи в социалната мрежа я обвиниха, че на 14 август тя също е имала концерт в Бургас. Мариана Попова се оправда, че е пяла на 50% заетост на местата, каквито са били рестрикциите. Категорична е, че в момента има бум на заразата и подобни масови прояви са недопустими. Самата Попова е отменила плануваното си турне, което бе предвидила за пролетта. Ситуацията е много несигурна и тя е решила да не рискува.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ИК издига Радев и Йотова като независими кандидати (ВИДЕО)

Инициативен комитет издига кандидатурата на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат. Церемонията в НДК започна с националния химн на Република България. Водеща е журналистът Ива Дойчинова, а в залата присъстват 188 учредители на Инициативния комитет, сред които редица политици, общественици, представители на културните среди. Ръководещ учредителното […]