Мариела Модева е назначена за зам.-министър на туризма

NetNews

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков на длъжността заместник-министър на туризма е назначена Мариела Модева. Тя е професор по обществени комуникации и информационни науки, дългогодишен преподавател в Университета по библиотекознание и информационни технологии и в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

От 2019 г. досега е директор на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда, съобщиха от Министерския съвет.

Била е член на Националния съвет за опазване на недвижимите паметници на културата към Mинистерството на културата, както и съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството по въпросите на опазване на недвижимите културни ценности; европейски програми и проекти за развитие на културния туризъм.
 

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Варна отказа да затвори нощните заведения

Снимка: БГНЕС Във Варненско засега няма да се затварят нощните заведения. С квалифицирано мнозинство Областният координационен щаб отхвърли предложението за тяхното затваряне. Тази изключително непопулярна мярка, ограничаваща правата на гражданите и оказваща негативно въздействие върху бизнеса, ще бъде обсъдена отново в най-кратък срок, съобразно ръста на заболяеваемост и резултатите от […]