Мария Пиргова: Коалиционните партньори са готови да преодолеят различията си

NetNews

Тази вечер (б.р. коалиционните партньори, които се събират на съвет) няма да излязат с общо решение, но считам, че ще се намери формулировка, която по някакъв начин да в съзвучие с опасенията на БСП, които са преди всичко електорални. Това заяви пред bTV политологът Милен Любенов.

„Коалиционните партньори са готови да преодолеят различията си. Те дълго време се готвиха, дълго време всеки заявяваше позициите си и мисля, че намериха формула, която няколко пъти беше огласена, че НС евентуално ще подкрепи военната помощ за Украйна“, добави политологът Мария Пиргова.

По думите ѝ Министерски съвет, ще ограничи тази помощ до това да не се изпращат огнестрелни оръжия.

„В очакване сме да видим как ще преодолеем кризата с газа, тъй като може да се окаже, че там се ползват схеми, които досега са били отричани и това ще доведе до големи напрежения“, добави Пиргова.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

САЩ потвърди автентичността на изтеклата в медиите чернова на решение, отменящо правото на аборт

Съдия Джон Робъртс от Върховния съд на САЩ потвърди днес автентичността на изтеклата в медиите чернова на решение, от която стана ясно, че най-висшата съдебна инстанция в Съединените щати може би възнамерява да отмени знаково решение по делото Роу срещу Уейд от 1973 г., с което абортът се легализира в […]