Мария показа новия си мъж (СНИМКИ)

NetNews

Поп фолк миньончето Мария най-после се осмели да покаже новия си мъж. Преди броени часове изпълнителката пусна няколко снимки и видеа с новия си възлюбен.

Чалга дивата доскоро оставяше слуховете за предполагаемата ѝ връзка да се въртят, без да коментира каквото и да било по въпрос. Е, Мария вече призна със снимка присъствието на поредния богат любовник в живота ѝ.

Брюнетката пусна кадър в социалните мрежи, на който се вижда как си разменя целувки с младежа.

Заралийката показа, че новият ѝ е добре финансово и шофира Ферари. Изпълнителката се похвали с видео как двамата пътуват в скъпата кола, за да видят всички, че мъжът ѝ е богаташ.

Преди няколко дни Мария качи снимка на нейната ръка, нежно обгърната от мъжка длан. От фотоса стана ясно, че загадъчната половинка на певицата има афинитет към тузарски притежания, отбелязват от lupa.bg

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Китай и Индия са новите големи приятели на Русия

Русия гледа на Китай и Индия като на важни приятелски държави, съобщи ТАСС. Това се посочва в новия план за национално развитие на страната. Планът беше одобрен от държавния глава Владимир Путин. Посочва се, че се правят опити да се провокира нестабилност в страната. Разгледани са действия, които да осигурят […]