Масимилиано Алегри посъветвал президента на Ювентус да разкара Роналдо

NetNews

Бившият наставник на Ювентус – Масимилиано Алегри посъветвал клубния президент Андреа Аниели да продаде суперзвездата Кристиано Роналдо, твърди “Ла Република”.

Според изданието, преди да бъде освободен от своя пост през лятото на 2019 година, Алегри заявил следното на Аниели: “Отървете се от Роналдо, той блокира израстването на отбора и клуба”. Любопитното е, че тази информация се появява няколко дни след слуховете за възможно завръщане на треньора на “Алианц Стейдиъм”. Както е известно, специалистът и играчът работеха заедно по време на първия сезон на португалеца в Торино, когато “Старата госпожа” спечели Скудетото, но претърпя провал в Шампионската лига.

След тазгодишния крах на “бианконерите” в най-престижния европейски клубен турнир, италианските медии започнаха да спекулират с бъдещето на Кристиано в Ювентус. Засега обаче от клуба са категорични, че португалецът ще изпълни последната си година от своя договор, който изтича през лятото на 2022-а.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как бързо и евтино да премахнете трайните отлагания от летите джанти

Натрупаните върху джантите отлагания, особено тези през зимата, не могат да бъдат премахнати чрез обикновено измиване. Знаете ли обаче, че за да ги премахнете, не е необходимо да използвате специализирана автохимия. Напълно възможно е да се справите с по-бюджетни домакински опции. Марковите автохимикали за почистване на леки лети джанти си […]