Мая Манолова в Ямбол: Промените са необратими, страхът си тръгва

NetNews

„Виждаме с очите си и усещаме със сърцата си как страхът си тръгва, как хората се изправят, как надеждата се връща, че промените са необратими и България наистина вече ще бъде различна”, коментира днес в Ямбол Мая Манолова. Председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ е на посещение в областния център в рамките на предизборната си обиколка. По-рано тя се срещна със симпатизанти и в гр. Стралджа.

„Ясно е на всички, че това, което беше до вчера, слава Богу, вече няма да бъде, ГЕРБ повече няма да управлява, Бойко Борисов няма да бъде премиер, институциите ще върнат своя авторитет, доверие и самочувствие и държавата ще бъде подкрепяща, ще бъде държава омбудсман, а не мащеха за своите граждани”, коментира още Манолова. По думите ѝ коалицията „Изправи се! Мутри вън!” е гарант, че в следващия парламент ще влезе „дневният ред на хората”: „Като председател на коалицията поемам ангажимент пред гражданите на Ямбол, че новият български парламент ще се заеме с най-важните каузи и инициативи, като започнем от новата болница в Ямбол и не забравяме младите, които имат нужда от подкрепа, преизчисляването на пенсиите на възрастните хора и разбира се, реформата в здравеопазването”.

Мая Манолова подкрепи кандидатите на коалицията в Ямболски регион с водач Станчо Ставрев, когото определи като един добър и активен депутат в 45-я парламент, добър и активен човек.

„Заради хората, съпричастни към каузата за справедлива, човечна България, имаме силите, мотивацията и куража да преминем и през тези избори, защото искаме различна България. Искаме България, в която едноличната власт вече си е отишла, България, в която всички споделяме отговорностите и ангажиментите за настоящето и бъдещето”, сподели от своя страна водачът Станчо Ставрев.

При посещението на Мая Манолова в града, кандидатите от „Изправи се! Мутри вън!” дадоха старт на нова своя инициатива. Осем сърца за събиране на капачки ще бъдат разположени на различни места в Ямбол и в няколко населени места в региона. Целта е да се използват за ангажиране активността на хората в различни благородни каузи. Инициативата е под наслов „8 сърца, 8 каузи с номер 8”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3 храни са по-опасни и от захарта

Всички сме чували колко опасна за здравето е захарта. Приемът на „бялата смърт“ – както наричат захарта, е неизменно заклеймяван от редица диетолози. Често чуваме за опасностите от захарта, забравяйки, че понякога в ежедневната ни диета има повече нездравословни храни. Това са храните, които според лекарите, са по-опасни от захарта. […]