Мбапе се снима с новия екип на ПСЖ

NetNews

Френското издание “Паризиен” информира, че вчера Пари Сен Жермен е провел на своя стадион поредица от различни спонсорски събития и фотосесии.

Заснета е и фотосесията с новия екип за следващата кампания на френския гранд, а част от събитието е бил и Килиан Мбапе, който също е носил новата фланелка. Медията прави интересен паралел с поведението на Лионел Меси през миналото лято, когато той отказа да облече новия екип на Барселона, тъй като бъдещето му все още бе под въпрос, а малко по-късно той бе принуден да напусне “Камп Ноу”.

Мбапе все още има договор с френския шампион до края на юни, но от повече от година е спряган за почти сигурно ново попълнение на Реал Мадрид. Въпреки това от ръководството на шампионите на Лига 1 не са изгубили надежда и продължават с опитите си да убедят нападателя да преподпише с тях, макар и контракт само за две години срещу много сериозна заплата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Жена е новият главен изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп"

Назначаваното на Стефана Здравкова ще позволи на Дирк Геркенс, който от ноември 2021 година успешно управляваше компанията в качеството на главен изпълнителен директор, да се посвети изцяло на работата си като директор „Програмиране, продукция и рекламни продажби“ на United Media. Той остава свързан с Нова Броудкастинг Груп като председател на […]