Меган Трейнър стана майка на момченце (СНИМКИ)

NetNews

Певицата Меган Трейнър е дарила със син съпруга си, актьора Дарил Сабара, пише сайтът на сп. "Пийпъл". Щастливите родители лично съобщиха новината, публикувайки снимки на малкия си наследник в социалните мрежи, предава БТА.

От публикациите на 27-годишната Меган Трейнър и 28-годишния Дарил Сабара става ясно, че бебето се е появило на бял свят на 8 февруари – шест дни преди термина. Родителите са избрали да съобщят новината на празника на влюбените Свети Валентин, когато е трябвало да се роди бебето им. Синът на звездната двойка ще носи името Райли.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Meghan Trainor (@meghan_trainor)

"Това сладко момченце трябваше да се роди на Свети Валентин, но избра да се срещне с нас още в понеделник, 8 февруари. Влюбени сме. Благодаря ти, Дарил Сабара, за най-хубавия подарък за Свети Валентин. Добре дошъл на този свят, Райли", написа Меган Трейнър в Инстаграм. Гордият татко също се е похвалил в социалната мрежа с раждането на първородния си син и е благодарил на съпругата си. Меган Трейнър и Дарил Сабара се ожениха в дома си в Лос Анджелис през декември 2018 г. Певицата и бъдещият ѝ съпруг се запознаха през 2014 г. на среща, уредена от актрисата Клоуи Грейс Морец. Двойката оповести през октомври миналата година, че очаква първото си дете.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daryl Sabara (@darylsabara)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Везенков се завърна за Олимпиакос и стана MVP

Българският баскетболист Александър Везенков се завърна на паркета за Олимпиакос при разгромната победа на тима над Месолонги със 111:57. Родният състезател се отличи с 15 точки, шест борби и 2 асистенции. По този начин той бе определен за MVP на срещата. Както е известно преди близо месец Везенков получи контузия […]